top of page

Boekberichten

Voor iedereen zonder facebook, deze pagina met Boekberichten. Niet aan facebook doen is trouwens hip. Dus over een jaartje of tien stop ik er ook mee. 

Aankomende zomer ben ik aanwezig als schrijver in de Levenstuinen:
Een aanrader, deze combinatie van struinen door het zo mooi ontworpen struweel, met ter afwisseling hier en daar een tot bloei gekomen schrijver.

https://www.levenstuinen.nl/nl/welkom/
 

Flyer Levenstuinen 2023.jpg

16 december 2022

Naar aanleiding van een interview staat er in het januarinummer van ParaVisie- Magazine een uitgebreid artikel over mijn boek. Het is een mooi stuk geworden.  

12 december 2021

Afgelopen zes weken was er op NPO3 een toegankelijke en onderhoudende documentaireserie over buitenaards leven, gepresenteerd door Georgina Verbaan. Het heet: Ben ik hier alleen. Erg leuk om te zien als je je nog niet eerder in het fenomeen verdiept hebt. Ook als je dat wel hebt trouwens. Indien gemist, lekker terugkijken!  https://www.npo3.nl/ben-ik-hier-alleen/VPWON_1331647

6 juni 2019

Gisteren een berichtje van mijn uitgever ontvangen: NBD Biblion, (de boekhandel voor bibliotheken) die onder andere alle openbare bibliotheken in Nederland informeert over boeken die interessant zijn om aan te schaffen en daarbij ook recenseert, heeft een hele toffe recensie over Buikschuif geschreven. In verband met copyright mag ik de recensie niet overnemen, maar een enkele zin citeren mag wel. Dat wordt natuurlijk de meest commerciële zin:
"Een bitterzoete, wranggrappige, originele, deels autobiografische novelle, die de aandacht tot het eind vasthoudt."   (Bron: NBD Biblion, 04-06-2019)

 27 Maart 2019 

Feestje voor elke schrijver, dus ook voor mij, is aandacht voor het boek in de media. Bijzonder prettig daarom dat de VPRO Buikschuif een plekje in de gids heeft geschonken! Dat mijn werk daarin per abuis autobiografisch wordt genoemd, in plaats van semi-autobiografisch, vind ik dan ook niet erg, maar om verwarring bij de lezer te voorkomen, noem ik het hier toch even. 

https://www.vprogids.nl/boeken/tips/2019/Johanna-van-Sabben---Buikschuif.html

bottom of page