Buikberichten

Voor iedereen zonder facebook, deze pagina met Buikberichten. Niet aan facebook doen is trouwens hip. Dus over een jaartje of tien stop ik er ook mee. 

Feestje voor elke schrijver, ook voor mij, is aandacht voor het boek in de media. Bijzonder prettig daarom dat VPRO Boeken Buikschuif een plekje in de VPRO gids heeft geschonken!  

https://www.vpro.nl/boeken/artikelen/tips/maart-2019/Johanna-van-Sabben.html

 

27 januari 2019

Met enig tromgeroffel kondig ik hierbij aan dat ik met mijn tweede boek begonnen ben. Vermoedelijk haal je zo'n trommel pas uit de kast als een boek af is. Omdat ik mezelf in de verste verte nog niet aan een tweede boek zag beginnen, vind ik het toch een roffeltje waard. Met enige regelmaat en zachte dwang werd me de afgelopen tijd gevraagd vooral aan een volgend boek te beginnen. Op zo'n vraag maakte mijn ego wel wat danspasjes, alleen bleven de schrijfvingertjes in ruste.  Tot het idee voor komende boek me als een geschenk in de schoot geworpen werd. Voelt als een niet geplande zwangerschap, draagtijd onbekend.

Woensdag 10-10-2018

ben ik één van de gasten bij de Zutphense dichterskring Kopwit. Het programma begint om 20.30 in Grand Café Pierrot. 

Ben echt lekker op tijd om dit te vermelden, want dat is dus vandaag. Maar eerder dacht ik er niet aan. Ja, je hebt een dingetje of je hebt het niet.  

Zondag 15 juli 2018 is er een literaire middag in De Levenstuinen van het Groot Hontschoten in Teuge.  

Meerdere schrijvers van uitgeverij Van Warven, waaronder ik, zetelen dan in het groen met onze boeken. 

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-youtube