top of page

Boekberichten

Voor iedereen zonder facebook, deze pagina met Boekberichten. Niet aan facebook doen is trouwens hip. Dus over een jaartje of tien stop ik er ook mee. 

Aankomende zomer ben ik aanwezig als schrijver in de Levenstuinen:
Een aanrader, deze combinatie van struinen door het zo mooi ontworpen struweel, met ter afwisseling hier en daar een tot bloei gekomen schrijver.

https://www.levenstuinen.nl/nl/welkom/
 

Flyer Levenstuinen 2023.jpg

Je kent hem vast wel, de uitspraak ‘geniet met mate’. Die is aan mij slecht besteed. Ja, een reep chocola breek ik in stukjes om er elke dag slechts eentje van te nemen. Mijn geluk hangt er niet vanaf. Het contact met mijn buitenaardse vriend Jonathan heeft me duidelijk wel naar meer doen verlangen. Meer van die bewustzijnsverruimende energie.

En toen kwam kunstenares Juliette van Aken op mijn pad.

Ze is opgegroeid in Nieuw Zeeland en haar kunst heeft, behalve dat het een lust voor het oog is, nog meer in petto. Het zijn tevens portals, oftewel toegangspoorten tot andere dimensies. Een kunstwerk van Juliette genereert een frequentie, die maakt dat je lichaam een wonderbaarlijk energetisch veld aangeboden krijgt, die in onze 3-D wereld normaal gesproken niet voor het oprapen ligt. Ik kan er lang over kletsen, maar je moet het gewoon ervaren. Voor mij is het vooral een fysieke ervaring, al zal dit voor iedereen anders zijn.

 

De reden dat ik er hier aandacht aan besteed, is omdat ik die energie zelfs goed kan voelen als ik haar werk op mijn beeldscherm bekijk en ook anderen een voelend kijkje op deze kunst gun.

Wel oppassen, voor je het weet wil je meer ... 

 

https://www.juliettevanaken.com/

16 december 2022

Naar aanleiding van een interview staat er in het januarinummer van ParaVisie- Magazine een uitgebreid artikel over mijn boek. Het is een mooi stuk geworden.  

12 december 2021

Afgelopen zes weken was er op NPO3 een toegankelijke en onderhoudende documentaireserie over buitenaards leven, gepresenteerd door Georgina Verbaan. Het heet: Ben ik hier alleen. Erg leuk om te zien als je je nog niet eerder in het fenomeen verdiept hebt. Ook als je dat wel hebt trouwens. Indien gemist, lekker terugkijken!  https://www.npo3.nl/ben-ik-hier-alleen/VPWON_1331647

6 juni 2019

Gisteren een berichtje van mijn uitgever ontvangen: NBD Biblion, (de boekhandel voor bibliotheken) die onder andere alle openbare bibliotheken in Nederland informeert over boeken die interessant zijn om aan te schaffen en daarbij ook recenseert, heeft een hele toffe recensie over Buikschuif geschreven. In verband met copyright mag ik de recensie niet overnemen, maar een enkele zin citeren mag wel. Dat wordt natuurlijk de meest commerciële zin:
"Een bitterzoete, wranggrappige, originele, deels autobiografische novelle, die de aandacht tot het eind vasthoudt."   (Bron: NBD Biblion, 04-06-2019)

 27 Maart 2019 

Feestje voor elke schrijver, dus ook voor mij, is aandacht voor het boek in de media. Bijzonder prettig daarom dat de VPRO Buikschuif een plekje in de gids heeft geschonken! Dat mijn werk daarin per abuis autobiografisch wordt genoemd, in plaats van semi-autobiografisch, vind ik dan ook niet erg, maar om verwarring bij de lezer te voorkomen, noem ik het hier toch even. 

https://www.vprogids.nl/boeken/tips/2019/Johanna-van-Sabben---Buikschuif.html

bottom of page